Šaban Šaulić u tuzlanskom Mejdanu održao koncert

U petak, 13. oktobra, tuzlanska dvorana Mejdan je bila ispunjena a fanovi kralja narodne muzike Šabana Šaulića pristizali su iz različitih krajeva kako bi uživali u mega hitovima za sva vremena.

Gosti na koncertu su bili: Ilda Šaulić, Elma Hadžić i Menil Velioski. Organizator događaja IB Management d.o.o. i Šaban Šaulić su itekako ispunili sva očekivanja.

U velikoj dvorani SKPC MEJDAN u Tuzli održan je fantastičan koncert Šabana Šaulića. Pjevač je bio na mukama koje pjesme ubaciti na repertoar, no svakako da je oko 6.000 njegovih fanova bilo prezadovoljno krajnjim izborom numera.

Dvorana Mejdan je horski pjevala mega hitove kao što su: Žal, Dođi da ostarimo zajedno, Odlaziš, odlaziš, Ti me varaš najbolje, Srno moja malena… Kralj narodne muzike je opravdao svoj status, a srdačno od strane publike su dočekani i gosti koncerta Elma Hadžić, Ilda Šaulić i Menil Velioski. (Foto: M. dizdarević | Ekskluziva.ba)

Related Posts

Recept za uspjeh kompanija Tuzlanskog kantona

Dun & Bradstreet d.o.o. dodjeljuje kompaniji
JP SKPC “MEJDAN” d.o.o. Tuzla
AAA certifikat bonitetne izvrsnosti 2021.

Dun & Bradstreet d.o.o. dodjeljuje kompanijiJP SKPC “MEJDAN” d.o.o. TuzlaAAA certifikat bonitetne izvrsnosti 2021. OvimRead More

𝐒𝐊𝐏𝐂 𝐌𝐄𝐉𝐃𝐀𝐍 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀 𝐃𝐎𝐌𝐀Ć𝐈𝐍 𝐎𝐃𝐁𝐎𝐉𝐊𝐀Š𝐊𝐎𝐌 𝐒𝐀𝐕𝐄𝐙𝐔 𝐁𝐈𝐇 𝐙𝐀 𝐙𝐋𝐀𝐓𝐍𝐔 𝐈 𝐒𝐑𝐄𝐁𝐑𝐄𝐍𝐔 𝐋𝐈𝐆𝐔

Povodom odigravanja utakmica odbojkaške reprezentacije BiH u našem centru izvršen je tehnički prijem od straneRead More

Comments are Closed