Očekuje se spektakl Miligrama 23. Aprila u Mejdanu (VIDEO)

Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna” u Ljubljani, Mejdan u Tuzli. Combank Arena u Beogradu itd. 

Miligram je ove godine odlučio da publici prestavi novi pravac u predstavljanju muzike na koncertima sa još neviđenim rekvizitima, svjetlosnim efektima i još puno drugih novina. Koncert u Mejdanu biće tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje. Prvi u nizu koncerata će biti koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan u kojoj je Miligram imao jedan od najboljih koncerata koji su se održali u ovoj dvorani. Na koncertu je bila publika od 7-77 godina.

Nevjerovatno je koliku je pozitivnu energiju pružio Miligram publici a i publika Miligramu. Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili je izjavio da će mu tuzlanski koncert ostati u srcu do kraja života. Beral music je jedan od rijetkih organizatora kojem je osnovna vrsta djelatnosti organizacija koncertnih aktivnosti, te je svojim dugogodišnjim djelovanjem podigla standarde u organizaciji koncertnih aktivnosti svih muzičkih pravaca na područiju cijele Bosne i Hercegovine. Prilikom organizovanja i planiranja koncertnih aktivnosti biramo izvođače koji mogu opravdati veliku organizaciju, koncertnu produkciju i zadovoljiti potrebe ciljane publike.

Svakoj koncertnoj aktivnosti bio to koncert zabavne, narodne ili elektronske muzike pristupamo na drugačiji način. U 2016 smo planirali više koncertnih aktivnosti na teritoriji BiH,uskoro će publika imati priliku saznati o kojim se događajima radi. Očekujemo da će koncert MILIGRAMA koji je zakazan za 23.04. 2016. Mejdan – Tuzla od 20:00 sati, ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata. MILIGRAM je jedno osvježenje na muzičkoj sceni. Prošli koncert MILIGRAMA u Tuzli je bio rasprodat, što očekujemo i ovaj put.

Obzirom da je puštena samo informacija o događaju a zaprimili smo već veliki broj upita agencija iz susjednih gradova očekujemo da će i ovaj put koncert Miligrama biti rasprodat. Sve informacije se mogu saznati preko FB stranice KONCERTI Beral i na oficijelnom događaju https://www.facebook.com/events/469574883240134/

Related Posts

(Untitled)

Kadić: Imamo šansu da sve naplatimo i podignemo pehar

Bez obzira na to što publici još nije dopušteno da se vrate u sportske dvorane,Read More

Danas Izbor sportiste godine grada Tuzle za 2020.

Uprkos poteškoćama koje su zadesile svijet u protekloj godini i problemima koje je pandemija napravilaRead More

Comments are Closed