SKPC Mejdan bio domaćin sportskih susreta članica Elektroprivrede FBIH (FOTO)

U Subotu 23. 09.2017 godine Sportsko kulturni centar Mejdan je bio domaćin sportskih susreta članica Elektroprivrede FBIH.

Bogat sportski program, koji je bio popraćen i kulturno zabavnim programom sastojao se od jedanaest ekipa, koje su se takmičile u sledećim disciplinama: Mali nogomet, stoni tenis, šah i pikado.

Velika i mala dvorana SKPC Mejdan su bile poprište sportskog nadmetanja među kolegicama i kolegama, a sve u svrhu međusobnog približavanja i razvijanja prijateljske atmosfere i kolegijalnosti.

JP Elektroprivreda BIH je jedna velika porodica, a članovi te porodice moraju imati vrijeme za druženje, igru i zabavu, istakao je  u obraćanju prisutnima generalni direktor Elektroprivrede BiH Bajazit Jašarević.

Sportskim suretima članica Elektroprivrede FBiH prisustvovali su predsjednik Nadzornog odbora Elektroprivrede BiH g-din Izet Žigić,direktor Termoelektrane Tuzla g-din Izet Džananović, direktor Elektrodistribucije Tuzla g-din Nurkanović Mahir i predsjednik SEER-a FBiH g-din Mevludin Bektić.

Related Posts

Rukomet u Mejdanu / Bosna i Hercegovina vs. Kosovo , 12.3.2023.

Bravo i hvala, momci!

19 fantastičnih odbrana za opšte ludilo u Mejdanu ! Zmaj Admir Ahmetašević!

Trening rukometnih reprezentativaca Kosova u Mejdanu pred duel Bosna i Hercegovina/Kosovo

Comments are Closed