Techno spektakl u Mejdanu: Po prvi put u BiH u Tuzlu dolazi Enrico Sangiuliano (VIDEO)

Po prvi put u Tuzlu i Bosnu i Hercegovinu 16. septembra dolazi Enrico Sangiuliano (Drumcode, Gem Records, Alleanza) jedan od najboljih producenata današnjice u organizaciji New Sound. Enrico Sangiuliano je DJ, producent, inžinjer i dizajner zvuka, rođen u Reggio Emilia – Italija.

U posljednjih nekoliko godina izdavao je trake na najpoznatijim svjetskim labelima Drumcode, Truesoul, Alleanza, Octopus Recordings. Enricovo izdanje za Alleanza bilo je 13 sedmica na mjesto broj #1 na Beatportu što je ujedno i rekord za techno sekciju za mjesto broj #1 na Beatportu.

Posljednja dva izdanja imao je na najboljem techno labelu Drumcode, prvo povodom obilježavanja 20 godina postojanja Drumcodea u kolaboraciji sa Hertzom – Enrico Sangiuliano vs Hertz – Start Of Madness.

Drugo izdanje EP “Moon Rocks” dostupno je od 23 avgusta, a 28 avgusta traka Moon Rocks (https://www.youtube.com/watch?v=2hsoXTZbhBo) bila je #1 na Beatport top 10 ljestvici zajedno sa još dvije trake sa istog izdanja Ghettoblaster #3 Beatport, #7Dutch Kiss (Straight Mix) i prethodno izdanje #10 Start Of Madness.

Ovakav uspjeh na Beatportu pošlo je za rukom po prvi put u historiji techna Enrico Sangiulianu. Enricova popularnost raste svakog dana enormnom brzinom. Njegova izdanja i remixi su u svim setovima top 10 techno DJ-a. Njegove trake vrte najpoznatiji techno izvođači Adam Beyer, Joseph Capriati, Karotte, Alan Fitzpatrick, Gregor Tresher, Pan-Pot, Sam Paganini i mnogi drugi.

Pored Enrica na ovom eventu nastupit će domaći DJ-i / Chipi / Incept / Eduy / Fulan Perez. Ulaznice su u prodaji po pred prodajnoj cijeni od 15 KM do dana održavanja eventa.

Related Posts

SPORTSKA DEŠAVANJA

Uskoro u Mejdanu

(Untitled)

Comments are Closed