Najbolji rukometaši BiH u Mejdanu će ugostiti reprezentaciju Slovačke

Početak kvalifikakcija za učešće na Svjetskom prvenstvu, rukometaši Bosne i Hercegovine započet će u Tuzli gdje će prema postignutim dogovorima ujedno igrati i sve domaće utakmice. Tuzla nije slučajno odabrana za domaćinstvo obzirom da se u prethodnim utakmicama pokazalo da je publika u Mejdanu daleko najbolja a da se za svaku utakmicu naše najbolje rukometne selekcije traži ulaznica više.

Izabranici selektora Markovića će 4. novembra odmjeriti snage sa reprezentacijom Slovačke, gdje uz podršku navijača, očekuju pobjedu na samom startu kvalifikacija koja bi mnogo značila za atmosferu u timu pred naredne utakmice. Naše rukometne Zmajeve pored Slovačke očekuju još i dvoboji protiv timova Kosova i Litvanije.

Pored utakmice sa Slovačkom prema postignutim dogovorima rukometaši BiH bi upravo u Tuzli trebali igrati i ostale utakmice na domaćem terenu, 9. ili 10. janauara protiv Kosova, te 16. ili 17. januara protiv Litvanije.

Ulazice se već nalaze u pretprodaju a mogu se kupiti u CD shopu Mido na Korzu, na portalu kupikartu.ba i u RSD Sloboda. Utakmica se igra 4. novembra sa početkom od 20:15 sati, a cijena ulaznice iznosi 10 KM. (Mejdan.ba)

Related Posts

Kadić: Imamo šansu da sve naplatimo i podignemo pehar

Bez obzira na to što publici još nije dopušteno da se vrate u sportske dvorane,Read More

Danas Izbor sportiste godine grada Tuzle za 2020.

Uprkos poteškoćama koje su zadesile svijet u protekloj godini i problemima koje je pandemija napravilaRead More

Vikend u “Mejdanu”

Ove subote igraju se dvije utakmice kosarkaskog prvenstva BiH u muskoj i zenskoj konkurenciji,prvo uRead More

Comments are Closed