Mejdan će biti spreman: Očekujemo punu dvoranu i podršku reprezentaciji BiH!

U toku su pripreme i organizacija utakmice naše rukometne reprezentacije i nacionalnog tima Švicarske koja je zakazana za 13. januar 2018. godine u tuzlanskom Mejdanu.

Direktor naše reprezentacije Gordan Muzurović i selektor Bilal Šuman su obišli dvoranu Mejdan te obavili niz razgovora u cilju obezbjeđivanja što boljih uslova za boravak kako naše tako i Švicarske reprezentacije u Tuzli.

Treba svakako istaći izvanredan odnos predstavnika gradske, kantonalne vlasti i menadžmenta SKPC Mejdan Tuzla prema reprezentaciji i događaju koji slijedi. Precizirani su prioriteti i dogovorene operativne aktivnosti koje su neophodne u organizaciji same utakmice i ostalih stvari.

Kao tehnički organizator utakmice će egzistirati Rukometni savez TK.

“Organizacione kockice se polako slažu i kako sad stvari stoje utakmica će biti održana na visokom nivou. Očekujemo prepun Mejdan i podršku našim reprezentativcima do pobjede”, rekao je direktor Muzurović.

Selektor Šuman je također mišljenja da će Tuzla i Mejdan biti pravi vjetar u leđa njegovoj ekipi te istiće da pamti vrhunsku atmosferu i podršku koju je osjetio iz vremena kada je kao igrač nastupao za reprezentaciju naše zemlje i siguran je da će to tako biti i 13. januara nadolazeće godine.

Related Posts

SPORTSKA DEŠAVANJA

Uskoro u Mejdanu

(Untitled)

Comments are Closed