Tuzla: Marija Šerifović održala nezaboravan koncert u Mejdanu (VIDEO)

Popularna pjevačica Marija Šerifović je nastupom u tuzlanskom “Mejdanu” oduševila mnogobrojne posjetioce, koji su uživali kako u starim tako i u novim hitovima. Emotivno i energično, u svom prepoznatljivom stilu, Marija je ostavila trag u Mejdanu, ali i u Tuzli, nezaboravnim druženjem koje je trajalo oko dva i po sata. Epilog nakon koncerta su mnogobrojni pozitivni komentari izvrsne zabave u Mejdanu! 

Kako je istakla tokom koncerta, isto pjeva i pred 50 ljudi kao i pred 50.000. To je i potvrdila izvrsnim vokalnim sposobnostima, a publiku je obradovala i gostima, među kojima su bile mlade zvijezde granda Armin Jusufović i Azra Jusić te Mirza Selimović, Milica Pavlović i Marijina majka Verica Šerifović, koja je dočekana gromoglasnim aplauzom.

U duetu sa kćerkom otpjevala je kompozicije ”Ne dam bolu da me slomi”, veoma emotivnu ”Ti mi uvek trebaš”, kao i ”Ah, što ćemo ljubav kriti”. Čuvenu pjesmu “Molitva” publika je, od prve do posljednje riječi, izvela Mariji koja nije krila zadovoljstvo povjerenjem i ljubavi kojoj je prisustvovala ovog petka 13-tog.

Također, kazala je da je interesantno kako je publika melodično i u istom tonu otpjevala pjesmu od početka do kraja, što pokazuje da znaju prepoznati kvalitetnu muziku. Ovu večer je, po prvi put, predstavljena nova kompozicija pod nazivom ”Svoja i tvoja”, čime je, kako je navela Marija, uz ”Sama i nervozna” i ”Pametna i luda” zaokružena njena trilogija. Popularna pjevačica je po završetku odličnog nastupa kazala kako se nada da neće proći mnogo vremena do njenog idućeg koncerta u Tuzli.