Večeras druženje sa bh. juniorkama u centru Tuzle: DJEVOJKE NAS TREBAJU!

Ženska juniorska rukometna reprezentacija BiH igra odlično na turniru IHF/EHF Women’s Trophy 2018 koji se ovih dana održava u Tuzli. Tri pobjede iz isto toliko susreta omogućile su Zmajicama polufinale i zakazale duel sa Estonijom.

U cilju promocije bh. ženskog rukometa, večeras će u centru Tuzle biti organizovano druženje sa reprezentativkama BiH. Građani će imati priliku razgovarati sa igračicama, fotografisati se i družiti u lijepoj i opuštenoj atmosferi.

Juniorske reprezentativke BiH u 19.30 sati okupiće se ispred Narodnog pozorišta u Tuzli, a nakon toga će šetati gradom, te u opuštenoj atmosferi i kroz razgovor pozvati vas da dođete u Mejdan i podržite ih u polufinalnom ogledu sa Estonijom u subotu od 18.30 sati.

Naše djevojke to zaslužuju! Igraju srcem, za svoju BiH, u ekipi imaju zajedništvo i kad su prave, vjerovatno da ne postoji ekipa koja im se na terenu može suprotstaviti.

Zato, neka Mejdan bude vaše mjesto da ispunite svoje vikend vrijeme. Odvojite dva sata dnevno da zajedno podržimo naše cure i pomognemo im da osvoje ovaj značaj međunarodni rukometni turnir.

SRCEM ZA BIH!!!

Related Posts

Fukare Tuzla: Posljednji pozdrav drugu sa tribine, Rade Šimić živi vječno

SKPC MEJDAN

Sloboda u komšijskom derbiju bolja od Konjuha

Rukometaši tuzlanske Slobode upisali su prvu pobjedu u prvenstvu BiH, nakon što su u TuzliRead More

Comments are Closed