Sportski vikend: U Subotu četiri utakmice u Mejdanu

U okiru 10. kola Premijer lige za odbojkašice, ekipa  Slobode u Maloj dvorani Mejdana  dočekuje odbojkašice Modriče u nastojanju da prekinu crni niz od pet uzastopnih poraza.

Podržimo naše odbojkašice da u tome i uspiju. Utakmica se počije u  16h.

 

Rukometaši Slobode svoju prvenstvenu utakmicu igraju protiv ekipe Bosna TS, njima također je potrebna podrška domaće publike kako bi ostvarili pobjedu i dobili na samopouzdanju za nastavak sezone.

Utakmica RK Sloboda – Bosna TS igra se u Maloj dvorani Mejdana sa početkom u  19h.

 

Sedmo kolo prvenstva Bosne i Hercegovine  za košarkašice  u Mejdanu donosi duel KK Jedinstvo : KK Orlovi.

Naše košarkašice su u dubokoj krizi, mladost i neiskustvo ekipe su doveli KK Jedinstvo u veoma nezavidan položaj i ova sezona bi mogla da bude najcrnja u historiji kluba.

Iz tog razloga našim mladim košarkašicama i mladom stručnom štabu je veoma potrebna vaša podrška kako bi dobili samopuzdanje i kako bi ta mladost i poletnost postala prednost, a ne bila opterećenje našim košarkašicama.

Utakmica KK Jedinstvo : KK Orlovi igra se u Velikoj dvorani Mejdana sa početkom u 17h   .

 

U Ligi 11 prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše  OKK Sloboda će u okviru osmog kola  dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine.

Nakon teškog poraza u Sarajevu od ekipe Sparsa ( 84 :59 ), košarkaši Slobode žele pobjedom nad ekipom Radnika zadržati priključak sa vrhom prvenstvene tabele, trenutno se nalaze na 5-tom mjestu.

Zato svi u Mejdan, jer “Sloboda” u srcu, srcem za “Slobodu”.

Utakmica se igra u Velikoj dvorani Mejdana sa početkom u 19:30h. Cijena ulaznice na utakmicu je 3KM.

 

Related Posts

SPORTSKA DEŠAVANJA

Uskoro u Mejdanu

(Untitled)

Comments are Closed