“Labudice” u subotu protiv PAOK-a

tl_jedinstvo_grabcanovic_midzic tl_jedinstvo_grabcanovic_sorak tl_jedinstvo_press1Rukometašice Jedinstva AtlasRelaxa u subotu u Solu igraju prvu utakmicu 3. kola Challenge kupa protiv PAOK-a i to je njihov prvi izlazak na međunarodnu scenu nakon devet godina.

Predsjednik klupske Skupštine Zvjezdan Karadžin rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da ekipa putuje autobusom i do Soluna im predstoji put od oko 1.000 kilometara što je prilično naporno, te da su smješteni u hotel 18 km udaljen od dvorane u kojoj će se igrati utakmica.

U odsustvu trenera Damira Cipurkovića, o izgledima Jedinstva AtlasRelaxa govorio je sportski direktor i pomoćni trener Elmir Grabčanović.

– Naše protivnice su dio velike sportske porodice PAOK, a o njima znamo jedino da su potpuno izmijenile ekipu, Znamo da u sastavu imaju tri Makedonke, mađu kojima i reprezentativku Mariju Nikolić, te dvije Rumunke i Dankinju, tako da je domaćih igračica vrlo malo. Idemo se nadigravati i pokušati da ostvarimo što bolji rezultat za uzvrat u Tuzli – kaže Grabčanović.

Utakmica PAOK – Jedinstvo AtlasRelax igra se u subotu od 16 sati po lokalnom vremenu, dok je uzvrat 19. novembra u Tuzli.

Related Posts

Fukare Tuzla: Posljednji pozdrav drugu sa tribine, Rade Šimić živi vječno

SKPC MEJDAN

Sloboda u komšijskom derbiju bolja od Konjuha

Rukometaši tuzlanske Slobode upisali su prvu pobjedu u prvenstvu BiH, nakon što su u TuzliRead More

Comments are Closed